Είναι πάντα αναζωογονητικό να βλέπετε ένα νέο πρόσωπο στο τοπίο των smartphone, ειδικά ένα τόσο αξιόπιστο όσο το Razer, ένας σημαντικός παίκτης στην ακμάζουσα σκηνή παιχνιδιών PC.

Δεν πρέπει απαραίτητα να εκτιμήσετε το στυλ και το χαρτοφυλάκιο του Razer, αλλά πιθανότατα θα συμφωνήσετε ότι το κοινό “PC master race” είναι δύσκολο να σας ευχαριστήσει. Η Razer δημιούργησε ένα όνομα για τον εαυτό της, καταφέρνοντας να το κάνει ακριβώς αυτό, τροφοδοτώντας τις ιδιοσυγκρασίες και τις φαντασιώσεις του αδέσποτου πλήθους του gamer.

Αυτό είναι ίσως το καλύτερο είδος ιστορικού που θα φέρει μαζί σας όταν ξεκινάμε να εξερευνήσουμε το Android ως μια εξειδικευμένη θέση παιχνιδιού. Μια ιδέα που ελάχιστοι τόλμησαν να ακολουθήσουν. Το φορητό παιχνίδι δεν είναι πολύ νεκρό, ούτε είναι εξειδικευμένη δραστηριότητα καθαυτή. Αντίθετα, είναι μια αυξανόμενη μανία και ίσως αυτή που είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να φιλοξενήσει έναν πολυάσχολο μοντέρνο τρόπο ζωής.

Με την ταχεία πρόοδο στην απόδοση του υλικού και έναν αυξανόμενο αριθμό σοβαρών, ανταγωνιστικών τίτλων τυχερών παιχνιδιών, όπως οι MOBA, που πηγαίνουν στην πλατφόρμα Android, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου για περισσότερες μάρκες τυχερών παιχνιδιών να φτάσουν στον κινητό εξοπλισμό. Εάν υπάρχουν χρήματα που πρέπει να γίνουν, δηλαδή.

Εισάγετε το τηλέφωνο Razer, το πρώτο τηλέφωνο που θα τολμήσετε να φέρετε μια οθόνη υψηλής ανανέωσης στις παραδοσιακές αγορές Android. Μια εντυπωσιακή οθόνη IGZO 120HZ είναι εύκολα η μοναδική εντυπωσιακή καινοτομία, αλλά το υπόλοιπο φύλλο spec ζωγραφίζει μια αρκετά σταθερή εικόνα 2017.

Razer Phone key features:

  • Body: CNC machined aluminum unibody
  • Screen: 5.7″ IGZO IPS Ultramotion LCD, 1,440×2,560px resolution (16:9); wide color gamut, 120Hz refresh rate
  • Chipset: Snapdragon 835 chipset: octa-core Kryo 280 CPU (4×2.4GHz +4×1.9GHz); Adreno 540 GPU
  • Memory: 8GB of RAM, 64GB of inbuilt storage, microSD slot
  • OS: Android 7.1.1; Nova Launcher Prime Razer Edition
  • Rear camera: 12MP f/1.75 wide-angle + 12MP f/2.6 telephoto; dual-tone dual-LED flash
  • Front camera: 8MP
  • Battery: 4,000mAh; QuickCharge 4+ support (proper charger included)
  • Connectivity: LTE Cat.16, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C
  • Misc: Fingerprint sensor embedded in power key, dual front-facing speakers, THX-certified amplifiers, Dolby Atmos

Είναι μια αληθινή δύναμη, το τηλέφωνο Razer, χωρίς αμφιβολία γι ‘αυτό. Ακόμα και με τις μερικές μεγάλες παραλείψεις που σημειώθηκαν παραπάνω. Και με το εμπορικό σήμα Razer πίσω από αυτό, είναι σίγουρο ότι θα έχετε αρκετή έκφραση μόνο στα σωστά πλήθη. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, θα το βγάλει τελικά ο Razer, όπου τόσοι πολλοί έχουν ήδη αποτύχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here