Η Apple θα υιοθετήσει ταχύτερα κυκλώματα για τα προϊόντα της το 2018

0
379

Όταν η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 8, και το iPhone X πριν από μερικούς μήνες, η εταιρία πλήρωσε τα διάφορα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις υλικού και λογισμικού, αλλά κάτω από την επιφάνεια, υπήρξαν κάποιες αλλαγές που η Apple δεν αποκάλυψε. Αυτό ήρθε με τη μορφή ενός νέου τύπου εύκαμπτου κυκλώματος από πολυμερές υγρών κρυστάλλων.

Αυτό χρησιμοποιήθηκε στις κεραίες LTE του iPhone και επίσης στην κάμερα TrueDepth και τώρα φαίνεται ότι σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi Kuo, η Apple αναμένεται να φέρει αυτή την τεχνολογία στα προϊόντα της για το 2018 και μετά. Η Kuo ισχυρίζεται ότι αυτό θα καλύψει συσκευές όπως το iPad, υπολογιστές Mac και επίσης το Apple Watch και ότι η Apple συνεργάζεται ήδη με τον κατασκευαστή της FPCB Career σε σχέδια που θα φέρουν στους φορητούς υπολογιστές MacBook.

Για όσους αναρωτιούνται ποια είναι η μεγάλη συμφωνία, ουσιαστικά αυτοί οι νέοι πίνακες κυκλωμάτων λέγεται ότι είναι ταχύτεροι από τις κανονικές εκδόσεις και θα βοηθήσουν στη βελτίωση των δυνατοτήτων μετάδοσης δεδομένων. Λέγεται επίσης ότι προσφέρει καλύτερες θερμικές επιδόσεις, καλύτερη εξασθένηση της συχνότητας και αντοχή στην υγρασία και θα μπορούσε ενδεχομένως να μειώσει τον χώρο στο εσωτερικό, γεγονός που θα μπορούσε να επιτρέψει μεγαλύτερες μπαταρίες ή απλά μια μικρότερη και ελαφρύτερη συσκευή συνολικά.

Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να μην είναι απαραιτήτως αισθητές στον τελικό χρήστη, αλλά εάν οδηγούν σε καλύτερη συνολική απόδοση, τότε υποθέτουμε ότι αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό για τον μέσο καταναλωτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here