Η Samsung κυκλοφορεί το Galaxy S8 με Android 8.0 Oreo Beta 3

0
188

Αναφέρθηκε ότι η σύντομα η Samsung ενδέχεται να κυκλοφορήσει το τρίτο Android 8.0 Oreo beta firmware για το Galaxy S8 . Η Samsung κυκλοφόρησε σήμερα το Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta 3. Η τρίτη beta έκδοση είναι στα 600MB και φέρνει αρκετές βελτιώσεις. Το λογισμικό φέρνει επίσης την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας για το ακουστικό.

Η Samsung σήμερα ξεκίνησε να κυκλοφορεί μόνο το Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta 3 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το firmware κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα. Αυτές είναι οι δύο άλλες αγορές στις οποίες ξεκίνησε το πρόγραμμα beta.

Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ότι θα πραγματοποιηθεί η φάση 2 του beta προγράμματος. Αυτό θα συμβεί όταν η beta θα επεκταθεί σε αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία.

Ενώ το νέο firmware του beta δεν φέρνει πολλές λειτουργίες για το ακουστικό, φέρνει πολλές επιδιορθώσεις σφαλμάτων για να βελτιώσει περαιτέρω και να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του χρήστη Oreo στο smartphone της ναυαρχίδας της Samsung.

Η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε θα κυκλοφορήσει το Android 8.0 Oreo για το Galaxy S8 και το Galaxy S8 + στο κοινό. Εάν πρέπει να πιστέψουμε πρόσφατες αναφορές, αυτό μπορεί να μην συμβεί τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here