Το νέο τσιπ 512GB της Samsung θα σας δώσει αποθήκευση που μοιάζει με αυτή ενός PC

0
328

Δεν θα ξαναχρειαστεί να αδειάσετε χώρο στο κινητό σας

Η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μονάδας αποθήκευσης 512GB παγκοσμίως (eUFS), γεγονός που σημαίνει ότι τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να διατηρήσουν διπλάσια από αυτά που θα μπορούσαν πέρυσι, όταν η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση 256GB. Τα τηλέφωνα με τις νέες μάρκες μπορούν να αποθηκεύσουν έως 130 βίντεο UHD 10 λεπτών.

Η απόδοση ανάγνωσης και εγγραφής έχει επίσης ενισχυθεί. Οι διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής φτάνουν τα 860MB ανά δευτερόλεπτο και 255MB ανά δευτερόλεπτο αντίστοιχα. Όχι μια τεράστια αύξηση σε σχέση με το τσιπ 256GB, αλλά αρκετή για μεταφορά ενός βίντεο κλιπ HD 5GB σε σκληρό δίσκο στερεάς κατάστασης σε περίπου έξι δευτερόλεπτα ή περισσότερο από οκτώ φορές ταχύτερα από μια τυπική κάρτα microSD. Έχει επίσης μια τυχαία ταχύτητα ανάγνωσης των 42.000 λειτουργιών εισόδου / εξόδου ανά δευτερόλεπτο (IOPS) και μια ταχύτητα εγγραφής 40.000 IOPS.

Η Samsung παρουσίασε τις προηγούμενες εκδόσεις αυτής της τεχνολογίας στην αγορά αυτοκινήτου καθώς τα αυτοκίνητα σύντομα θα χρειαστεί να καταγράψουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων αισθητήρων, αλλά λέει αυτή τη στιγμή ότι τα smartphones και ταμπλέτες επόμενου γενιάς είναι τα καλύτερα υποψήφια για το τσιπ και σχεδιάζει να ” έναν επιθετικό όγκο παραγωγής “για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για προηγμένη αποθήκευση σε κινητά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here