Το σύστημα ασφαλείας της Toyota μπορεί να ανιχνεύσει τους πεζούς τη νύχτα

0
268

Η οδήγηση τη νύχτα μπορεί μερικές φορές να είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με την ημέρα. Μπορεί να έχετε κουραστεί από το σχολείο ή την εργασία ή μια νύχτα έξω, δεν είναι τόσο φωτεινό, ή μερικές φορές ταξιδεύετε σε μέρη που δεν είστε εξοικειωμένοι με. Αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό σας όσο και τους πεζούς, αλλά η Toyota θέλει να κάνει κάτι γι ‘αυτό.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την τεχνολογία SafetySense της επόμενης γενιάς για τα αυτοκίνητά της, όπου θα είναι πλέον σε θέση να εντοπίσει τους πεζούς τη νύχτα και τους ποδηλάτες κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου αν ανιχνεύσει κάποιον μπροστά σας, θα είναι σε θέση να επιβραδύνει αυτοκίνητο γρηγορότερα, ώστε να αποφευχθεί το ατύχημα. Θα υπάρξει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης λωρίδων κυκλοφορίας, το οποίο θα έχει βελτιωμένη ανίχνευση ακρών οδού, μαζί με ένα προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας πορείας.

Δεύτερη γενιά της Toyota SafetySense


Σύμφωνα με τον Chris Nielsen, εκτελεστικό αντιπρόεδρο υποστήριξης προϊόντων και επικεφαλής αξιωματικού ποιότητας της Toyota Motor North America, “Η δεύτερη γενιά της Toyota Safety Sense παίρνει το κορυφαίο πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας νέες προηγμένες και διαισθητικές μεθόδους προστασίας είναι ένα ακόμη βήμα προς ένα μέλλον χωρίς τραυματισμούς ή θανάτους. ”

Η Toyota ισχυρίζεται ότι το νέο SafetySense θα κυκλοφορήσει στα “μερικά οχήματα” στα μέσα του 2018, αλλά σταμάτησε να μην προσδιορίζει ποια μοντέλα θα τα πάρει, αλλά αναμένουμε ότι αυτές οι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν αρκετά σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here