Ταχύτερο Wi-Fi για τους επιβάτες στις αεροπορικές εταιρείες Cathay και Emirates

0
153

Ο χρόνος σας στον ουρανό μπορεί να μην πετάει στα 500 μίλια ανά ώρα (ακόμα κι αν αυτό είναι το πόσο γρήγορα το αεροπλάνο σας κινείται), ειδικά με ταχύτητες Wi-Fi που μοιάζουν περισσότερο σαν να σέρνονται στο έδαφος. Αλλά τώρα που δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν αναλάβει δεσμεύσεις να φέρουν ταχύτερες ταχύτητες συνδεσιμότητας στις πτήσεις τους, μπορεί τελικά να αισθανθείτε ότι η πτήση σας είναι τόσο αποτελεσματική όσο είναι πραγματικά. Η Cathay Pacific Group ανακοίνωσε την απόφασή της να φέρει επί του σκάφους την τεχνολογία ευρυζωνικών τεχνολογιών 2Ku της GoGo από τα μέσα του επόμενου έτους, ενώ η Emirates συνεργάζεται με το Thales για να φτάσει το στόλο Boeing 777X στο 50Mbps Wi-Fi μέχρι το 2020.

Έτσι, ενώ θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να απολαύσετε αυτές τις αναβαθμισμένες ταχύτητες, ίσως από την εποχή των διακοπών της επόμενης δεκαετίας, θα έχετε κάτι που θα σας κρατήσει απασχολημένο στο σπίτι σας.

Ο νέος εταίρος της Cathay, το GoGo, λέγεται ότι είναι η “κορυφαία λύση συνδεσιμότητας του κλάδου” και υποστηρίζει ότι προσφέρει μια «εμπειρία στο διαδίκτυο που συγκρίνεται με αυτό που έχουν οι επιβάτες στο έδαφος.» Οι αεροπορικές εταιρείες σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, Την Ασία, κάνουν χρήση των υπηρεσιών της GoGo και η Cathay είναι η τελευταία που θα συμμετάσχει στη δέσμη.

Αν και η GoGo δεν έχει καταστήσει σαφές πόσο γρήγορα θα είναι οι νέες προσφορές της, τα παιδιά που ταξιδεύουν με την Emirates θα μπορέσουν σύντομα να απολαύσουν ταχύτητες 50Mbps στις πτήσεις της Emirates. “Η νέα συμφωνία αποτελεί μέρος των σχεδίων της Emirates και Thales για την ανάπτυξη της προηγμένης τεχνολογίας ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας (IFEC) στον νέο στόλο της αεροπορικής εταιρείας Boeing 777X”, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο τύπου. Η αεροπορική εταιρεία ισχυρίζεται ότι 800.000 επιβάτες ανά μήνα συνδέονται προς το Wi-Fi κατά την πτήση και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί με την παροχή ταχύτερων υπηρεσιών.

Οι ταχύτερες ή πιο ουσιαστικές επιλογές συνδεσιμότητας δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν στον υπερσυνδεδεμένο κόσμο μας. Για παράδειγμα, η JetBlue άρχισε πρόσφατα να παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους πελάτες, ενώ η Delta έδωσε στους επιβάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το WhatsApp, το Facebook Messenger και το iMessage δωρεάν σε οποιαδήποτε πτήση εξοπλισμένη με Wi-Fi.

Επομένως, αν πρέπει να κρατήσετε τους ανθρώπους στο πάτωμα σε επαφή με το τι συμβαίνει σε εσάς στον ουρανό ή θέλετε να μείνετε ενήμεροι για τα γήινα γεγονότα, αυτές οι νέες επιλογές στο διαδίκτυο ίσως είναι αυτό που περιμένατε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here